DISTRIBUIE PE

Impreuna cu UNICEF am oferit sprijin copiilor ucraineni

Impreuna cu UNICEF am oferit sprijin copiilor ucraineni

Citește în continuare

Citește în continuare

Așa cum știm, a face bine este singura investiție care dă mereu roade, iar implicarea în ajutorarea celor în nevoie sau aflați în situații foarte dificile ține nu doar de existența unei responsabilități sociale din partea unei companii, ci reprezintă mai degrabă o datorie fundamental umană.

Tot la fel cum susținerea persoanelor aflate în zone de conflict, în pericol sau refugiați într-o țară străină lor devine o prioritate atunci când dorim să contribuim la a aduce o rază de speranță și a face lucrurile mai ușoare pentru cei care au cea mai mare nevoie. Așa cum este cazul refugiaților ucraineni.

În perioada martie-aprilie, împreună cu UNICEF am desfășurat o campanie internă dedicată ajutorării copiilor refugiați din Ucraina, acțiune care a venit în continuarea activităților noastre continue de susținere a copiilor din categorii vulnerabile.

Împreună cu colegii noștri, am contribuit cu 25.000 de euro la sprijinirea programelor dezvoltate de UNICEF și de partenerii săi ca răspuns la criza umanitară ucraineană, pentru susținerea refugiaților pe durata șederii lor în România.

A oferi o mână de ajutor celor care se refugiază din calea conflictului sau care se află în situații dificile este nu doar un semn de umanitate, ci și de civilizație, având în vedere că adeseori se spune că, în istoria umană, prima dovadă de civilizație a fost dată de descoperirea unui picior vindecat.

Abilitatea de a avea grijă unul de celălalt, de a oferi ajutor este una dintre trăsăturile care ne definește ca oameni și reprezintă unul dintre pilonii principali pe care se bazează o societate sănătoasă și prosperă. Este cheia asigurării unui viitor mai bun pentru orice persoană, independent de naționalitatea sau de originea sa.

De aceea, atât la nivel de companie, cât și la nivel personal, împreună cu colegii noștri și cu echipa UNICEF, ne-am implicat în oferirea suportului de care copiii refugiați și familiile lor au atât de multă nevoie în această perioada pentru a avea șansa la un trai demn.”

Philippe Gabulon, CEO al Societe Generale Global Solution Centre în România

Nevoile lor continuă să fie încă numeroase și urgente, copiii fiind cei mai vulnerabili. Iar fiecare dintre noi are puterea de a face diferența și de a le oferi consilierea, informarea, susținerea de care aceste persoane au nevoie, indiferent de vârstă, pentru a avea în continuare un trai demn și o viață cât de apropiată posibil de ceea de cunoșteau ca fiind o realitate „normală”.

Doar împreună avem puterea de a crea un viitor mai bun și vom continua prin activitatea noastră să transformăm acest lucru în realitate ori de câte ori va fi posibil.

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA