DISTRIBUIE PE

Internal Startup Call interviu

Internal Startup Call interviu

Citește în continuare

Citește în continuare

Suntem incantati sa anuntam ca programul Internal Startup Call este un mare succes pentru colegii nostri implicati. Printre cele 6 companii alese, 4 lucreaza deja la implementare, iar 2 dintre ele sunt startup-uri din SG EBS.

 

Mai jos este un scurt interviu cu Mircea Deliu, reprezentant al unuia dintre ele 2 startup-uri:

  1. Cum a fost calatoriei voastra in cadrul programului Internal Startup Call.

Ultimele cateva luni au fost intense in ceea ce priveste dobandirea de noi competente si cunostinte de la diferiti experti implicati in program. In afara de provocarile tehnice pe care le-am intalnit, ne-am ocupat si de noi subiecte, cum ar fi proiectiile financiare sau problemele juridice.

Per ansamblu, aceasta experienta a insemnat sa iesim din zona de confort, sa fim gata sa imbratisam necunoscutul si sa ne ocupam de tot felul de incertitudini. Din fericire, am primit indrumari din partea Acceleratorului si cu timpul, am castigat din ce in ce mai multa incredere in rezolvarea oricaror probleme care ar putea aparea.

  1. Ce crezi ca a facut ca proiectul vostru sa devina unul dintre cele care lucreaza acum pentru implementare alaturi de Societe Generale?

Ceea ce cred ca a avut o contributie decisiva a fost abilitatea de a ne adapta si de a trece printre multe obstacole, incertitudini si dificultati in explicarea ideii proiectului. Pe masura ce am identificat noi cazuri de utilizare in business, am descoperit un interes destul de mare printre radiodifuzori și editori de aplicatii. Speram sa-i convingem pe unii dintre ei sa incerce sa recupereze „al doilea ecran” (mai mult de 70% dintre spectatori folosesc telefoanele inteligente in timp ce se uita la televizor).

  1. Care sunt asteptarile voastre cu privire la implementarea acestui proiect?

Pe termen scurt, dorim sa livram,  pana in noiembrie, un MVP functional si sa implementam un proiect pilot pana la sfarsitul anului.

  1. Ce sfat le-ati da celor interesati sa aplice pentru urmatorul program de Internal Startup Call?

Sa aiba incredere in ideile lor, sa munceasca din greu si sa continue pana ajung la rezultatele dorite. SG este un grup deschis inovatiei si suntem convinsi ca toti cei care au o idee grozava vor reusi sa o transforme intr-o afacere de succes.

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA