DISTRIBUIE PE

Noi premii importante ne-au fost decernate pentru implicarea in dezvoltarea educatiei comunitatilor locale

Noi premii importante ne-au fost decernate pentru implicarea in dezvoltarea educatiei comunitatilor locale

Citește în continuare

Citește în continuare

In ciuda unui context marcat inca de pandemie, am reusit sa ne adaptam modul de lucru, de colaborare cu colegii si felul in care facem fapte bune astfel incat sa continuam sa ii sprijinim pe cei care au nevoie. Am reusit sa transferam activitatile in mediul online, sa depasim obstacolele ridicate inclusiv de distanta fizica si sa continuam sa obtinem rezultate bune nu doar in activitatea noastra de business, ci si in ceea ce facem in zona de CSR. Iar rezultatele nu au intarziat sa apara si sa ne dea mai multa energie sa continuam sa facem bine, aratand ca agilitatea pe care o avem la nivel de companie si de Grup, responsabilitatea fata de mediu si implicarea noastra in sprijinirea dezvoltarii comunitatilor in nevoie continua sa ramana niste angajamente ferme pe care le transpunem in practica in ciuda oricaror dificultati.

O dovada recenta a acestor aspecte este reprezentata de doua distinctii importante pe care le-am primit pentru proiectul „Code Hero” pe care l-am implementat impreuna cu partenerii nostri de la Cartea Daliei, unii dintre castigatorii programului nostru de finantare „We Care Together”.

Prima distinctie, premiul „Business Leader in CSR” ne-a fost decernat in cadrul ABSL Awards Gala, cea mai importanta competitie romaneasca dedicata sectorului de outsourcing, competitie in cadrul careia, pentru al treilea an la rand, Societe Generale Global Solution Centre Romania a primit aceasta recunoastere pentru implicarea intensa avuta in zona de CSR.

Cel de-al doilea premiu, „CSR initiative of the Year”, ne-a fost decernat in cadrul Galei de Premiere organizate de Romanian Outsourcing and Share Services o alta competitie importanta a sectorului national de business outsourcing in care companiile isi inscriu proiectele de CSR pentru a obtine recunoasterea specialistilor si a mediului local de afaceri.

Editia din 2020 a programului „Code Hero” a ajutat peste 2.000 de copii din Romania, cu varste intre 9 si 13 ani, din zone rurale sau urbane mici, sa isi dezvolte abilitatile digitale pentru a avea in viitor sanse mai bune de angajare si a avea o viata mai buna ca adulti. Pentru a face acest lucru, proiectul a oferit lectii gratuite online pe parcursul carora copiii au invatat de la voluntari special pregatiti atat cunostinte din zona digitala si de programare (lectii de programare cu Scratch), cat si din sfera soft skills (notiuni de educatie financiara, de vorbit in public, despre cum poti face o prezentare buna, cum sa oferi feedback in mod constructiv si sa lucrezi in echipa, despre cyberbullying etc.). Pentru a asigura transmiterea celor mai valoroase cunostinte in cel mai bun si prietenos mod pentru copii, curricula folosita in cadrul lectiilor online de programare a fost cea dezvoltata de Harvard Graduate School of Education.

Societe Generale Global Solution Centre Romania si-a asumat la nivel de strategie de business implicarea sustinuta in activitati de CSR, prin intermediul stream-urilor sale (Environmental Sustainability, Diversity & Inclusion, Citizenship, Sustainable IT si Sustainable Finance) si crearea de noi oportunitati menite sa aiba un impact pozitiv, real si semnificativ, asupra dezvoltarii comunitatilor din care facem parte. Tocmai de aceea, si in viitor, vom continua la nivel de companie sa lucram impreuna pentru a construi un viitor mai bun si sustenabil, avand in vedere ca faptele bune sunt singura investitie care nu isi pierde valoarea.

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA