DISTRIBUIE PE

Prima editie Tech Days organizata de BRD Groupe Societe Generale & Societe Generale European Business Services

Prima editie Tech Days organizata de  BRD Groupe Societe Generale & Societe Generale  European Business Services

Citește în continuare

Citește în continuare

Pe 21 si 22 Ianuarie a avut loc prima editie Tech Days, organizata de BRD Groupe Societe Generale & Societe Generale  European Business Services in Bucuresti.

Evenimentul este deja o traditie pentru Societe Generale Group si este o buna oportunitate de a prezenta principalele proiecte din grup ce includ noi tehnologii.

Aceasta prima editie le-a oferit participantilor, angajati Societe Generale, parteneri si furnizori, posibilitatea de a descoperi noutatile aduse de trandurile digitale in domeniul bancar. Intreg evenimentul a adus in prim plan noi tehnologi si a prezentat diferite perspective pentru subiecte precum : cyber security, speech-to-text, RPA, VR si Big Data.

Mai mult de 30 de proiecte de succes din cadrul SG EBS si BRD Groupe Societe Generale au fost prezentate prin intermediul celor 15 standuri si 25 de prezentari. Peste 500 de participanti au fost prezenti in fiecare zi la Tech Days, au vizitat standurile si au descoperit multe noutati si proiecte in cadrul prezentarilor.

Dragos Stanca, fondatorul ICEE.fest a fost prezentatorul acestui eveniment si a dat startul fiecarei zi de Tech Days cu o multime de informatii despre trenduri tech si noutati din industria de IT.

Succesul primei editii Tech Days marcheaza inceputul unei traditii pe termen lung pentru acest tip de eveniment.

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA