DISTRIBUIE PE

SG EBS a castigat „SSC Company of the year” si “CEO of the year”

SG EBS a castigat „SSC Company of the year” si “CEO of the year”

Citește în continuare

Citește în continuare

In cadrul celei de-a patra editii a „Annual Romanian Outsourcing & Shared Services Awards for Excellence”, SG EBS a castigat doua premii: “SSC Company of the year” si “CEO of the year”. Acest eveniment recunoaste si premiaza succesul companiilor care activeazaiîn industria Outsourcing – BPO, ITO si SSC din Romania.

Aceste premii reprezinta inca o recunoastere a succesului nostru colectiv si o confirmare a faptului ca implicarea zilnica a colegilor nostri contribuie enorm la transformarea si strategia SG EBS, iar acest lucru este vizibil in intreaga industrie.

“SSC Company of the year”

De la crearea SG EBS, la inceputul anului 2011, compania a cunoscut o crestere foarte rapida si a ajuns la aproape 1500 de angajati in 6 ani de existenta. In aceasta perioada, compania si-a extins domeniul de activitate livrat pentru a obtine o amprenta puternica in domeniul finantelor, HR, IT si KYC / operatiuni, avand in continuare potential de dezvoltare.

Implementarea valorilor noastre ce tin de excelenta, personal extrem de calificat si orientarea catre rezultate, ar trebui sa sustina in continuare dezvoltarea noastra viitoare si sa ne pastram pozitia de lider in piata romaneasca.

„CEO al anului”

Philippe Garcet este Chief Executive Officer al Societe Generale European Business Services din ianuarie 2015.

Ca CEO, el a acceptat provocarea de a dezvolta SG EBS ca Centrul de Excelenta al operatiunilor europene Societe Generale si in 2017, in luna iunie, am sarbatorit atingerea pragului de 1000 de angajati, o etapa importanta in dezvoltarea SG EBS .

In ciuda provocarilor pietei, Philippe, impreună cu echipa de conducere, a dovedit capacitatea de a continua dezvoltarea companiei si mentinerea unui standard ridicat al serviciilor furnizate.

Suntem foarte mandri de premiile pe care le-am primit si dorim sa „Multumim!” echipei noastre SG EBS deoarece, fara angajamentul si implicarea lor individuala, acest succes nu ar fi fost posibil!

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA