DISTRIBUIE PE

Outsourcing Today & The Diplomat
29 SEPTEMBRIE
17:00
BUCUREȘTI

Coding game AWS training for ITEC

În luna aprilie, divizia IT a SG EBS a organizat la TechHub Bucuresti o sesiune inovativă de formare pentru angajații săi - Coding Game AWS. Workshop-ul de gaming AWS este un tip de instruire deja cunoscut în numerioase țări precum Franta, SUA și India și a fost organizat de Alexandre Pinhel, Solution Architect la Amazon.

Workshop-ul a constat într-o sesiune de gaming care a avut la baza serviciile AWS, prin intermediul căreia participanții s-au putut familiariza cu tehnologiile AWS într-un context lipsit de constrângerile mediului bancar. Participanții au descoperit diferite servicii AWS pentru care s-au concentrat doar asupra caracteristicilor aplicației și a modului de gestionare a securității și autentificării. Scenariul jocului a fost antrenant, ei fiind puși în pielea celui de-al treilea angajat al unui start-up care își propune să creeze o noua aplicație de calatorie în jurul lumii pe… unicorni !

Instruirea a fost disponibilă oricărui membru al comunității IT din SG EBS, lucru care a facut posibilă o întelegere mai ampla asupra AWS Cloud și asupra ușurinței de a utiliza aplicația fără server cum ar fi Lambda sau DynamoDB.

“A fost prima mea vizita în România și am fost plăcut surprins de nivelul tehnic al oamenilor, dar mai ales de faptul că înainte de a cere ajutor, aceștia încearcă să găsească propriile soluții. A fost surprinzator în comparație cu alte workshop-uri. Faptul că oamenii caută și găsesc soluții fără a cere ajutor până când sunt blocați este un obicei bun și poate inspira și practicile din alte țări.”

ALEXANDRE PINHEL

Cu ajutorul celor 120 de servicii AWS, aproape orice volum de muncă ar putea fi realizat, echipa lor de Solution Architects fiind întotdeauna fericită să ajute oamenii să le înțeleagă serviciile și să îi ajute să le folosească.

https://www.aws.training/ propune o serie de cursuri gratuite pentru a ințelege elementele de bază ale AWS. Ei utilizează 4 piloni principali în fiecare arhitectura IT, piloni ce pot fi folosiți de toți oamenii din IT pentru a construi aplicații mai bune din punct de vedere al securității, performanței, fiabilității și, de asemenea, al optimizării costurilor.

“Tehnologia Cloud este parte a strategiei companiei noastre. Sunt foarte bucuros că am reușit să avem această sesiune interactivă și cu AWS la București, iar în viitorul apropiat vor exista mai multe inițiative în această direcție pe măsură ce SG EBS are planuri de dezvoltare a oamenilor în această direcție, ca parte a planului nostru de transformare digitală. “

ALEXANDRU POENARU
HEAD OF GBIS INFORMATION TECHNOLOGY BUCHAREST

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

29
SEPT

BUCUREȘTI

PROGRAMARE

Coding game AWS
training for ITEC

29
SEPT

BUCUREȘTI

HUMAN RESOURCE

Coding game AWS
training for ITEC

29
SEPT

BUCUREȘTI

PROGRAMARE

Coding game AWS
training for ITEC

29
SEPT

BUCUREȘTI

PROGRAMARE

Coding game AWS
training for ITEC

29
SEPT

BUCUREȘTI

PROGRAMARE

Coding game AWS
training for ITEC

29
SEPT

BUCUREȘTI

PROGRAMARE

Coding game AWS
training for ITEC