DISTRIBUIE PE

Societe Generale European Business Services a semnat Carta Diversitatii

Societe Generale European Business Services a semnat Carta Diversitatii

Citește în continuare

Citește în continuare

Societe Generale European Business Services a semnat recent Carta Diversitatii.

In cadrul Societe Generale Serviciile Europene Business Services,  Diversitatea si Includerea nu sunt doar obligatii legale, ci o directie strategica care permite organizatiei sa concureze pe piata romaneasca si sa ramana ferm angajata in rolul sau de a transforma lumea in mod pozitiv.

Semnarea Cartei Diversitatii vine sa reafirme angajamentul SG EBS fata de aceasta cauza. Dorinta companiei este sa recunoasca si sa promoveze toate talentele, indiferent de convingerile lor, varsta, dizabilitatea, statutul parental, originea etnica, nationalitatea, identitatea sexuala sau de gen, orientarea sexuala, apartenenta la o organizatie politica, religioasa sau minoritara sau orice alta caracteristica care ar putea fi supusa discriminarii.

SG EBS isi doreste sa actioneze in beneficiul intereselor atat individuale, cat si colective, creand conditiile pentru o companie incluziva, care ofera un tratament echitabil prin actiuni pe termen scurt (impartasirea celor mai bune practici) si actiune pe termen mediu sau lung (actiuni  legate de diversitate, de prejudecati sau stereotipuri).

Ne angajam sa avem intotdeauna o abordare etica prin care sa cultivam impreuna incredere si loialitate pe termen lung in relatiile noastre. De asemenea, capacitatea de a avea un impact pozitiv asupra societatii si asupra mediului va deveni un element important pentru evolutia sectorului bancar, a declarat Matthieu Pasquier, CEO al SG EBS.

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA