DISTRIBUIE PE

Societe Generale European Business Services doneaza 100.000 de euro Asociatiei Daruieste Viata pentru lupta impotriva COVID-19

Societe Generale European Business Services doneaza 100.000 de euro Asociatiei Daruieste Viata pentru lupta impotriva COVID-19

Citește în continuare

Citește în continuare

Societe Generale European Business Services, parte din Grupul International Societe Generale, se alatura luptei impotriva COVID-19 si donează 100.000 euro catre Asociatia Daruieste Viata.

Asociatia a anuntat recent ca toate donatiile primite incepand cu data de 11 martie vor fi redirectionate catre sprijinirea eforturilor sistemului medical de a gestiona criza si consolidarea capacitatilor spitalelor de a preveni infectarea cadrelor medicale si tratarea pacientilor.

Angajamentul Societe Generale European Business Services constă în direcționarea sumei de 100.000 de euro către achiziționarea de echipamente speciale, cu importanță crucială în asigurarea îngrijirii adecvate pentru persoanele infectate, precum aparate de ventilat, paturi de terapie intensivă și alte echipamente necesare, dar și echipamente de protecție pentru personalul medical din prima linie care vor fi donate spitalelor din țară.

“Ne confruntăm cu o situație fără precedent și suntem conștienți că este de datoria noastră să ne alăturăm eforturilor de gestionare a situației din România. În astfel de momente, este nevoie de un efort colectiv, de responsabilitate și de solidaritate pentru a combate acest virus periculos. Astfel, decizia de a ne alătura eforturilor asociatiei DăruieÅŸte ViaÅ£ă vine în mod natural pentru că doar împreună putem schimba în mai bine viitorul”, a declarat Matthieu Pasquier, CEO SG EBS.

”Stăm acasă, suntem responsabili, suntem solidari și acționăm – acestea sunt cuvintele care caracterizează această perioadă. Aș pune accent pe solidaritate și pe acțiune. Acestea sunt lucrurile care ne caracterizează pe noi, Dăruiește Viață, și pe cei care ne susțin. Trebuie să fim solidari și să trecem împreună prin această pandemie- fiecare acțiune de implicare înseamnă enorm, poate însemna o viață salvată. ” – Carmen Uscatu, fondator Dăruiește Viață.

”Sistemul medical din România nu este pregătit pentru a gestiona această pandemie – vedem ceea ce se întâmplă în țări precum Italia și Franța, care au cu totul alte capacități decât noi și cunoaștem care sunt realitățile sistemului nostru și atunci putem estima cât de multă nevoie este de ajutor și de acțiune. Am decis să ne implicăm, alături de susținătorii noștri, în sprijinirea spitalelor tocmai pentru că înțelegem care este necesarul real. Cred că doar fiind solidari și implicați vom reuși să depășim această criză” – Oana Gheorghiu, fondator Dăruiește Viață.

Societe Generale European Business Services este un angajator responsabil și un susținător al multor cauze importante din România și a numeroase comunități defavorizate. Anul acesta a dat startul și primului său program de finanțare, We Care Together prin intermediul căruia dorește săofere suport financiar cât mai multor cauze și proiecte ce susțin integrarea profesională prin educație a persoanelor cu dizabilități sau din medii defavorizate.

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA