DISTRIBUIE PE

Societe Generale European Business Services participa la targurile virtuale de joburi

In aceasta perioada dificila, toate companiile incearca sa ramana la curent cu schimbarile si sa continue sa interactioneze cu publicul lor, chiar daca sunt parteneri de afaceri sau viitori colegi. Avand in vedere dificultatile interactiunii fata in fata, SG EBS a decis sa se partenerieze cu unele dintre cele mai mari evenimente disponibile in Romania, targul de locuri de muncă Angajatori de Top si ACCA Careers Fair din România.

Timp de o luna, intre 27 martie si 27 aprilie 2020, SG EBS a fost prezenta la targul Angajatori de TOP Bucuresti, organizat de Hipo. Acesta este cel mai mare targ virtual de cariera pentru studenti si proaspeti absolventi. Toti participantii au putut discuta zilnic cu echipa de recrutare a SG EBS despre nenumarate oportunitati din cadrul companiei, mediul de lucru SG EBS, dezvoltarea unui carrer in SG EBS și multe alte subiecte de interes pentru viitorii angajați. Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/vizualizareFirma/1482/Societe-Generale-European-Business-Services

Pe 26 martie, a avut loc ACCA Careers Fair Romania, un targ virtual dedicat talentelor din zona financiara. Evenimentul a avut loc intre 8:00 si 20:00 si toti participantii au putut discuta cu  colegii nostri din recrutare printr-un live-chat care a avut loc timp de 3 ore. In cadrul acestei sesiuni de chat live, participantii au descoperit pozitii deschise din SG EBS si misiunea companiei de a schimba lumea digitala de maine prin solutii financiare inovatoare si responsabile.

Societe Generale European Business Services participa la targurile virtuale de joburi

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

01
JAN

 

Societe Generale Global Solution Centre își pune amprenta la evenimentele corporate de top

01
JAN

 

Un an plin de evenimente : SG GSC prezent la principalele târguri de job-uri din online și offline

01
JAN

 

Călătoria diviziei noastre de IT: o recapitulare a celor mai notabile evenimente de IT ale anului