DISTRIBUIE PE

Societe Generale Global Solution Centre își deschide noul sediu din București

Societe Generale Global Solution Centre își deschide noul sediu din București

Citește în continuare

Citește în continuare

Începând cu 23 iunie 2021, noua locație a Societe Generale Global Solution Centre din complexul de business CAMPUS 6 este oficial deschisă. Situat în zona central-vestică a Bucureștiului, în imediata apropiere a Universității Politehnica, sediul nostru din cladirea CAMPUS 6.3 dispune de dotări de ultimă generație și eficiență energetică sporită, oferă acces la tehnologie și pune la dispoziție un spațiu de lucru colaborativ și plin de culoare.

Alegerea acestui spațiu este rezultatul unei analize complexe, un mix între așteptările angajaților noștri și cerințele noastre legate de sustenabilitate pe care le avem în relația cu toți partenerii și furnizorii noștri. Suntem siguri că acest nou spațiu ne va aduce și mai aproape de viitorii noștri colegi și va oferi tuturor angajaților mediul de care au nevoie pentru a se dezvolta în continuare în cadrul Societe Generale Global Solution Centre.

Matthieu Pasquier, CEO al Societe Generale Global Solution Centre România

 

La evenimentul de inaugurare au participat mai mulți invitați distinși, precum E.S. Laurence Auer, Ambasador al Franței în România, François Coste, Președinte CCIFER, François Bloch, CEO al BRD Groupe Societe Generale, François Matraire, Director of Business France Office în România, Pierre Lignot, consilier economic, sau Paul Mainguet, analist economic.

Mutarea într-o nouă locație marchează o etapă importantă pentru centrul nostru global de servicii, precum și pentru echipele noastre locale și comunitate. Deși colegii noștri încă lucrează de acasă și nu au participat la deschiderea oficială, am avut mijloacele tehnice pentru a ne conecta și pentru a împărtăși aceste momente împreună – evenimentul fiind transmis online în timp real.

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA