DISTRIBUIE PE

Suntem „Great Place to Work” pentru al doilea an consecutiv

Suntem „Great Place to Work” pentru al doilea an consecutiv

Citește în continuare

Citește în continuare

Ne bucurăm să anunțăm că am obținut pentru al doilea an consecutiv certificarea „Great Place to Work” (GPTW), acordată de autoritatea globală independentă Great Place to Work® Institute în urma unei evaluări atente a culturii organizaționale și a mediului de lucru din cadrul companiei.

În urma procesului de recertificare ce analizează practicile de resurse umane, condițiile de muncă, programele de formare profesională și oportunitățile de dezvoltare din companie, continuă să fim un loc de muncă excepțional din punctul de vedere al colegilor noștri.  Metoda de evaluare utilizată are la bază cinci dimensiuni, reprezentând criterii esențiale pentru angajați: integritate, respect, corectitudine, satisfacție și colegialitate. Acest model permite o cercetare în detaliu a percepției privind locul de muncă, precum și a relațiilor între colegi sau dintre colegi și echipa de leadership.

Cu o rată de participare de peste 58%, rezultatele studiului confirmă faptul că respectăm și acceptăm toți colegii, indiferent de cine sunt și ce stil de viață duc. Printre cele mai importante aspecte, colegii noștri au menționat egalitatea de șanse (indiferent de rasă, gen, vârstă sau orientare sexuală), mediu de lucru flexibil, orientat către respectarea limitelor între viața persoanală și cea profesională, dar și siguranța fizică. De asemenea, aceștia consideră că au multiple oportunități de învățare și dezvoltare profesională sau persoanală prin cursuri, workshop-uri și acces la platforme de training. Un alt aspect important ce a reieșit din studiu este faptul că SG GSC a creat un mediu pozitiv ce încurajează împlicarea  în viața comunității locale prin inițiative de responsabilitate socială.

 

Suntem recunoscători că ne aflăm si anul acesta pe lista celor mai bune locuri de muncă din Europa și din lume, prin recertificarea « Great Place to Work ». Continuăm angajamentul față de colegii noștri de a avea un mediu de lucru inclusiv, care oferă opportunități personalizate de învățare și dezvoltare constantă, dar și timpul necesar pentru o viață personală împlinită. Cu o echipa de peste 2 500 de experți și specialiști, ne mândrim cu acest rezultat care înglobează o gamă largă de motive, foarte diferite, pentru care colegii noștri sunt mândri că sunt parte din SG GCSC. Cătălina Magui, Director HR al Societe Generale Global Solution Centre în România

 

Despre Great Place to Work® Institute

Great Place to Work® Institute este o autoritate globală de cercetare și consultanță în afaceri, care analizează cultura organizațiilor și calitatea mediului de lucru oferit de acestea, care sprijină companiile în dezvoltarea lor, recunoscând, astfel, cei mai buni angajatori din lume. Cercetările se concentrează pe experiența la locul de muncă a fiecărui angajat arătând că există o relație clară și directă între satisfacția angajaților și performanța financiară. Certificarea „Great Place to Work” este valabilă timp de un an, cu valabilitate imediată și reprezintă oportunitatea companiilor de a fi recunoscute drept una dintre organizațiile de top în sectorul în care activează.

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA