DISTRIBUIE PE

200.000 de euro in suport financiar pentru primul program de finantare al Societe Generale European Business Services

200.000 de euro in suport financiar pentru primul program de finantare al Societe Generale European Business Services

Citește în continuare

Citește în continuare

Societe Generale European Business Services lanseaza We Care Together, un program de finantare care vizeaza sustinerea proiectelor dezvoltate de organizatii neguvernamentale din Romania si care ofera suport financiar in valoare totala de 200.000 de euro.

 

Primul program de finantare SG EBS are obiectivul de a sprijini initiativele create de ONG-uri in domeniile integrarii profesionale si educatiei si vine ca o continuare fireasca a angajamentului companiei de a avea un impact pozitiv asupra societatii si asupra mediului prin sustinerea comunitatilor vulnerabile.

 

Prin programul We Care Together, SG EBS spera sa impulsioneze creativitatea, performanta si responsabilitatea, dar si sa ofere sprijin financiar pentru implementarea unor actiuni care vor contura un viitor mai incluziv. O componenta esentiala a programelor propuse ar trebui sa fie voluntariatul, deoarece SG EBS doreste sa-si implice angajatii si sa le ofere posibilitatea de a avea un rol activ in evolutia proiectelor.

We Care Together este dedicat exclusiv organizatiilor neguvernamentale si non-profit, infiintate legal si cu sediul în Romania, si care au cel putin un an de activitate la momentul depunerii cererii de finantare.

Exista doua categorii de proiecte care vor fi acceptate in acest program:

  • Integrare profesionala

Proiecte care ofera sprijin persoanelor vulnerabile sa se integreze pe piata muncii prin: proiecte de sprijin pentru insertie pe piata muncii, consiliere profesionala sau antreprenoriala care le ofera instrumentele necesare pentru a depasi obstacolele in calea angajarii.

  • Integrare prin educatie

Proiecte care se axeaza pe integrarea prin educatie, in special pentru copii sau tineri aflati intr-o situatie vulnerabila. Proiectele pot include actiuni diverse care raspund diferitelor nevoi ale beneficiarilor: proiecte educationale prin activitati sportive si culturale pentru a incuraja integrarea, programe de instruire si de dezvoltare a competentelor, cursuri de calificare/recalificare, proiecte pentru prevenirea abandonului scolar, combaterea analfabetismului, programe de mentorat si consiliere profesionala sau programe de insertie pe piaaa muncii.

 

„Scopul nostru principal este de a construi impreuna cu colegii si partenerii nostri un viitor sustenabil. Vrem sa actionam in beneficiul intereselor individuale si colective, creand conditiile potrivite pentru aparitia anumitor initiative, care vor aduce schimbari importante si durabile peisajului romanesc si care vor ajuta comunitatile dezavantajate. Speram ca multe ONG-uri vor aplica la prima editie a acestui program de finantare.”, a spus Matthieu Pasquier, CEO SG EBS. ”Mult succes tuturor si nu uitati ca SG EBS este aici pentru a va sprijini in transformarea pozitiva a viitorului.”

 

Perioada de depunere a proiectelor va fi de o luna, de pe 27 februarie pana pe 27 martie, dupa care un juriu intern, format din 6 specialisti din diferite domenii din cadrul companiei, va selecta proiectele care vor primi finantare de la SG EBS.

Toate detaliile despre programul de finantare We Care Together pot fi gasite pe site-ul SG EBS: https://globalsolutioncentre.societegenerale.ro/we-care-together-program-de-finantare/.

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA