DISTRIBUIE PE

ROMANIAN OUTSOURCING SUMMIT

In zilele noastre inovatia a devenit concept-cheie in industrie, aceasta dezvoltandu-se continuu printr-un flux de noi tehnologii si abordari inovatoare precum shared-services sau cloud sourcing, insourcing sau hybrid sourcing, automation sau service integration. Astfel, relatiile traditionale de outsourcing s-au dezvoltat in parteneriate strategice.

Summit-ul aduce in atentie modul in care aceasta evolutie rapida a sectorului serviciilor locale contesta principiile pe care functioneaza organizatiile, precum si oportunitatile de crestere de neegalat.

Societe Generale European Business Services este partener platinum in cadrul evenimentului. Alexandra Olteanu, COO SG EBS, va fi speaker la panel-ul intitulat „Romanian outsourcing landscape, opportunities and challenges” care abordeaza trendurile si provocarile din outsourcing si shared services.

ROMANIAN OUTSOURCING SUMMIT este organizat de Outsourcing Today, platforma de comunicare integrata a sectorului de servicii business promovata de The Diplomat Bucharest.

ROMANIAN OUTSOURCING SUMMIT

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

01
JAN

 

Program de finanțare – Academia de Educație pentru Persoane cu Dizabilități

01
JAN

 

Sărbătorim Spiritul CSR în SG GSC România și India

23
JUN

 

Societe Generale Global Solution Centre își deschide noul sediu din București