DISTRIBUIE PE

Societe Generale Global Solution Centre își pune amprenta la evenimentele corporate de top

Prezența în cadrul evenimentelor corporate sau de business este ocazia perfectă să faci schimb de idei, să te conectezi și să afli noutăți din industria în care activezi. Pe parcursul anului 2022, SG GSC a avut multe oportunități de a-și prezenta expertiza, proiectele remarcabile și de a relaționa cu partenerii și colegii din industrie. Toate acestea în cadrul unora dintre cele mai renumite evenimente de afaceri din România.

Prima parte a anului

Colaborarea noastră pe termen lung cu OUTSOURCING TODAY & THE DIPLOMAT ne-a adus la cea de-a 8-a ediție a Romanian Business Services Forum & Awards care a avut loc pe 26 mai, la JW Marriott Grand Hotel. Evenimentul s-a desfașurat intr-un mod hibrid, a inclus discuții live pe diferite subiecte, dar și o ceremonie de decernare a premiilor.

CEO-ul nostru, Philippe Gabulon, a fost speaker în cadrul sesiunii „CEO debate” abordând subiecte relevante legate de leadership, dezvoltarea oamenilor, accelerarea capabilităților digitale și viitorul industriei serviciilor. În cadrul ceremoniei de premiere, am fost încântați să primim locul 1 în categoria „Inițiativa CSR a Anului” cu proiectul „Hack the Future”, care a fost dezvoltat împreună cu partenerul nostru Cartea Daliei. Proiectul ajută studenții din zonele rurale și orașele mici să înțeleagă elementele de bază ale programării prin joc. În cadrul sesiunilor live, copiii învață să dezvolte programe, jocuri sau povești interactive prin îndrumarea specialiștilor IT.

A doua parte a anului

În septembrie, am organizat împreună cu Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură din România (CCIFER) un tur business în cadrul sediului nostru. Acest eveniment a fost o oportunitate excelentă de a consolida relația pe care o avem cu ceilalți membrii CCIFER, de a prezenta expertiza noastră uimitoare și de a arăta varietatea de activități pe care le gestionăm.

Tema turului a fost „Tendințe în afaceri și evoluția digitală a peisajului actual românesc” și am avut 4 vorbitori importanți din cadrul companiei: Philippe Gabulon, CEO SG GSC, Catalina Magui, Head of HR, Liviu Rachisanu, Head ITIM și Vincent Orcin, Head of Finance. Speakerii au vorbit despre schimbările care au avut loc în ultimii 2 ani, despre transformarea digitală a companiei noastre și despre planurile de viitor. De asemenea, după conferință, invitații au putut testa modulele noastre VR și au putut face un tur al noului sediu.

Pe 1 noiembrie, ABSL România a organizat a 10-a Conferință anuală, la Hotelul Marriott. A fost o zi plină de noutați și prezentări grozave. Printre speakeri, l-am avut pe Vincent Orcin, Head of Finance, care a vorbit despre „Noul Cod Financiar”. În cadrul apelului pentru lucrări, colegul nostru Florin Lazarica, L&D Manager, a susținut o prezentare cu privire la Programul nostru de Talente și rezultatele grozave pe care le-am avut.

La sfârșitul anului, THE DIPLOMAT a susținut cea de-a 18-a ediție a “The Diplomat Bucharest Awards Gala” unde am primit o recunoaștere important, Premiul pentru „Business Services Standard of Excellence”. Această apreciere vine ca urmare a abilităților și expertizei noastre notabile, care au făcut din compania noastră un standard regional de excelență.

 

Prin participarea la evenimentele din industrie, prezentând expertiza noastră și varietatea de activități pe care le gestionăm, dar și inițiativele inovatoare din zona de CSR, SG GSC a reușit să-și consolideze imaginea și să iasă în evidență pe o piață aglomerată ca fiind o companie de top.

Societe Generale Global Solution Centre își pune amprenta la evenimentele corporate de top

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

01
JAN

 

Un an plin de evenimente : SG GSC prezent la principalele târguri de job-uri din online și offline

01
JAN

 

Călătoria diviziei noastre de IT: o recapitulare a celor mai notabile evenimente de IT ale anului

01
JAN

 

Celebrăm spiritul SG GSC prin activități distractive la birou