DISTRIBUIE PE

Un an plin de evenimente : SG GSC prezent la principalele târguri de job-uri din online și offline

 

Târgurile hibride de joburi au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, oferind persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă o modalitate alternativă de conectare și interacțiune cu companii mari și importante.

Suntem încântați să spunem că în 2022 am participat la 4 târguri diferite și la un eveniment legat de locuri de muncă și oportunități dedicat studenților. Aceste evenimente ne-au oferit posibilitatea de a interacționa cu publicul într-o varietate moduri, de la sesiuni de chat live, la tururi virtuale ale standului nostru, la interviuri video, keynotes și standuri fizice. Toate aceste activități le-au oferit participanților o experiență personalizată, ajutându-i să înțeleagă mai bine cultura și valorile noastre, dar și ce înseamnă să faci parte din echipa Societe Generale Global Solution Centre.

  • Angajatori de TOP este târgul de carieră nr.1 din România care reunește în fiecare an peste 250 dintre cei mai mari angajatori și peste 35 000 de candidați, din București și din alte orașe. În cadrul edițiilor din București și Timișoara, candidații preselectați au participat la peste 60 de conferințe și workshop-uri lucru ce le-a permis companiilor să intre în legătură cu publicul potrivit (studenți, ingineri, pasionați de IT&C). Prezența noastră a însemnat participarea la ambele sesiuni, cea din martie și cea din octombrie. La prima sesiune care a avut loc online, am avut timp de o lună un stand virtual pe platforma târgului virtual HIPO și un webinar live pentru profesioniștii IT&C pe tema „Mituri și fapte în programarea Java”, moderat de Victor Bucutea, Solution Architect & Team Lead. În cadrul Angajatorii de TOP din octombrie, ce a avut loc la Sala Palatului, pe lângă standul nostru fizic unde participanții au putut folosi cabina foto AI și au putut testa demonstrațiile noastre VR, am avut și un alt workshop susținut de colegul nostru Victor Bucutea pe tema “Java, mituri și fapte”.

  • Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură din România (CCIFER) a lansat luna stagiilor și oportunităților de carieră entry-level, printr-un eveniment de carieră intitulat Franco-Jobs. În cadrul acestui târg online ne-am promovat oportunitățile de angajare timp de peste o lună și am organizat un atelier tematic, la fața locului, pentru studenții de la FABIZ. Franco-Jobs by CCIFER este singura platformă de recrutare pentru vorbitorii avansați de franceză și engleză care își propune să faciliteze contactul între angajatori de top, cele mai prestigioase companii de pe piața românească, dar și din străinătate, și talente multilingve care caută oportunități profesionale.

  • Târgul de Carieră al Universității din București este un eveniment anual de carieră adresat studenților, masteranzilor, doctoranzilor și absolvenților. Scopul este de a oferi activități menite să faciliteze accesul studenților și absolvenților UB la informații legate de carieră direct de la reprezentanții angajatorilor. Ne bucurăm să spunem că, pe lângă prezentarea companiei noastre și a oportunităților de angajare, am avut și un workshop care a reunit peste 50 de studenți și în cadrul căruia am discutat despre competențele viitorului și despre cum ne putem adapta profesional (și nu numai) într-un context din ce în ce mai imprevizibil.

  • NextGen – Finance Recruitment Day organizat de Catalyst Solutions, este singurul eveniment din România dedicat exclusiv studenților și proaspăților absolvenți din domeniul financiar-bancar. În cadrul acestui eveniment dinamic, colega noastră Adina Antohi, șeful departamentului de Contabilitate și Raportare Financiară, a susținut o prezentare despre abilitățile de software de contabilitate cele mai căutate în prezent. Am avut și un stand virtual, pentru o zi, unde studenții au putut interacționa direct cu experții noștri pentru a afla care sunt cerințele pentru a lucra în acest domeniu foarte provocator.

  • Tot din domeniul contabilității, Practical Accounting Days creează, de peste 16 ani, o punte între studenții de la Universitatea de Studii Economice București și reprezentanții companiilor de top. Scopul principal este de a ajuta studenții să adune informațiile de care au nevoie pentru o viitoare carieră în economie/contabilitate, dar și pentru a găsi un loc de muncă în companii de succes. Am fost prezenți la ambele sesiuni ale acestui eveniment, din primăvara și din toamna, unde am interacționat directe cu studenții, am vorbit în cadrul conferinței și am avut 2 workshop-uri susținute de colegii noștri pasionați de contabilitate.

Toate aceste târguri de joburi hibride, la care am participat în 2022, ne-au oferit o modalitate unică și eficientă de a intra în legătură cu potențiali colegi, facilitând schimbul de idei și oferind oportunități de dezvoltare profesională tuturor celor implicați.

Un an plin de evenimente : SG GSC prezent la principalele târguri de job-uri din online și offline

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

01
JAN

 

Societe Generale Global Solution Centre își pune amprenta la evenimentele corporate de top

01
JAN

 

Călătoria diviziei noastre de IT: o recapitulare a celor mai notabile evenimente de IT ale anului

01
JAN

 

Celebrăm spiritul SG GSC prin activități distractive la birou