DISTRIBUIE PE

Celebrăm spiritul SG GSC prin activități distractive la birou

Pentru noi, revenirea la birou, într-o manieră hibridă, nu înseamnă doar muncă, ci și interacțiune socială și distracție împreună ca o echipă bine conectată.

Suntem conștienți de importanța unui echilibru între muncă și distracție de aceea organizăm diferite activități sociale la birou. Astfel putem spori productivitatea și creativitatea în rândul echipelor, mai ales după perioada de pandemie extrem de stresantă prin care am trecut cu toții.

Fie că este vorba de organizarea de evenimente sociale, de sărbătorirea unor zile speciale sau pur și simplu de timp pentru a discuta și a ne conecta într-un mod relaxat, există multe modalități de a ne distra împreună la birou. Astfel de activități ajută la înlăturarea barierelor, la promovarea colaborării și la construirea încrederii între colegii noștri. Ținând cont de aceste lucruri, pe parcursul anului 2022, am avut multe oportunități pentru echipele noastre de a veni și de a se bucura de diverse activități distractive.

Ziua Internaționale a Copilului: 80 de copii împreună cu părinții lor au luat parte la activități distractive, au savurat clătite pregătite de membrii noștri EXCO, au participat la ateliere de reciclare, au pictat tricouri și au adunat amintiri la cabina foto.

Ziua înghețatei a fost  un mare succes, adunând peste 250 de colegi într-o zi fierbinte de vară, în iunie. Cei prezenți au putut alege dintre multe arome și toppinguri pentru a savura un răsfăț dulce în timpul unei zile pline. Această interacțiune i-a făcut pe colegii noștri să se simtă mai conectați și motivați să socializele, să se cunoască între ei și să descopere munca lor.

Sesiunile de Smoothie Bike au reunit 550 de colegi încântați să combine o bautură delicioasă cu plăcerea și beneficiile de a merge pe bicicletă. Colegii noștri sunt conștienți de faptul că activitățile fizice aduc multe beneficii pentru bunăstarea lor și pentru performanța lor la birou.

14 iulie, ziua Franței a fost un moment important pentru a sărbători cultura organizației noastre și a uneia dintre cele mai emblematice țări din lume. A fost ocazia perfectă pentru colegii noștri de a savura dulciuri tradiționale franțuzești și de a crea amintiri alături de echipele lor la standul foto inspirat de stilul francez.

Seara de film a fost o altă activitate care a reunit 80 dintre colegii noștri cu o mare pasiune pentru filme. Sesiunea a fost o pauză binemeritată de la rutina noastră zilnică din timpul verii, ce a oferit colegilor noștri ocazia de a se relaxeze și reconecta cu membrii echipei.

Sărbătoarea de Halloween a adus spiritul festiv printre colegilor noștri. Am încurajat echipele să se bucure de Halloween participând la ateliere creative de reciclare și pictură a feței și savurând plăcinte cu dovleac și mere. Am reușit să oferim o experiență distractivă și memorabilă tuturor colegilor prezenți în birou în acea zi.

1 Decembrie marchează Ziua Națională a României pe care am sărbătorit-o prin promovarea sentimentului de mândrie națională colegilor noștri. Cei prezenți la birou au putut degusta tradiționalele plăcinte „Poale’n Brau”, s-au bucurat de decorul cu baloane roșii/galbene/albastre și au participat la cele două ateliere de pictură pe linguri de lemn.

Sărbătorile de iarnă la birou au adus multe activități noi anul acesta. Am reușit să transformăm locul de muncă într-un spațiu distractiv și festiv menit să-i ajute pe colegii noștri să intre în spiritul sărbătorilor prin: ateliere de decorațiuni de Crăciun, camera foto 360 care a transformat amintirile în gif-uri dinamice, vânătoare de comori, un altfel de brad 100% sustenabil și realizat în totalitate de către colegii noștri, dar și o varietate de dulciuri de Crăciun disponibile la birou. Am avut de asemenea, o săptămână întreagă de afterparty cocktails,  o oportunitate grozavă pentru colegii noștri de a socializa și împărtăși bucuria sărbătorilor într-o manieră informală.

2022 a fost un an plin cu un început excelent pentru revenirea la birou și adaptarea la noua realitate. Ne bucurăm că am reușit să facem această tranziție mai plăcută, oferind o varietate de activități distractive colegilor noștri.

Celebrăm spiritul SG GSC prin activități distractive la birou

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

01
JAN

 

Societe Generale Global Solution Centre își pune amprenta la evenimentele corporate de top

01
JAN

 

Un an plin de evenimente : SG GSC prezent la principalele târguri de job-uri din online și offline

01
JAN

 

Călătoria diviziei noastre de IT: o recapitulare a celor mai notabile evenimente de IT ale anului