DISTRIBUIE PE

Evenimente caritabile in SG EBS – FDP si CODE Kids

Evenimente caritabile in SG EBS – FDP si CODE Kids

Citește în continuare

Citește în continuare

SG EBS isi continua misiunea si promisiunea fata de asociatiile cu care lucreaza, prin urmare, in ultima perioada au fost organizate mai multe evenimente cu FDP – Protagonisti in Educatie & CODE Kids, impreuna cu voluntarii nostri.

Duminica, 27 octombrie, echipa noastra de Touch Rugby si-a dedicat timpul invatarii a 18 copii din FDP, din comunitatea Giulesti Sarbi, cum sa joace rugby.

Desigur, ei i-au invatat pe copii importanta sportului, cum sa colaboreze, sa comunice si sa aiba incredere unul in altul. Pentru ca asta inseamna rugby-ul, „Team Spirit”, valoarea ce se regateste si in cadrul SG EBS.

Dupa 2 ore de joc pe teren, toti participantii s-au bucurat sa urmareasca semifinalele Cupei Mondiale de Rugby si au ajuns sa petreaca mai mult timp impreuna si sa cunoasca mai bine toti copiii.

In cei peste 20 de ani de la infiintare, misiunea FDP este de a promova demnitatea umana a celor mai defavorizati din comunitatile noastre, bazandu-se pe experienta fiecaruia dintre ei si implicandu-i ca adevarati protagonisti ai vietii lor.

Luni, 28 octombrie, 9 persoane din echipa Biroului de Transformare s-au deplasat la Codlea, judetul Brasov, unde au intalnit in jur de 35 de copii din 4 cluburi CODE Kids din zona.

Colegii nostri au pregatit trei activitati pentru copii si le-au provocat creativitatea si imaginatia, in cadrul unui workshop numit „Fii antreprenor”, ​​unde trebuiau sa-si proiecteze propriile produse / servicii, compania lor si sa convinga juriul sa investeasca in ideile lor.

Au facut o treaba uimitoare si au venit cu planuri cu adevarat detaliat si idei foarte inovatoare si indraznete.