DISTRIBUIE PE

MODELEAZĂ-ȚI VIITORUL: ÎNCEPE-ȚI CARIERA CU YGAIN!

MODELEAZĂ-ȚI VIITORUL: ÎNCEPE-ȚI CARIERA CU YGAIN!

Citește în continuare

Citește în continuare

Într-o lume plină de posibilități și oportunități, poate fi greu să decizi care este cel mai bun loc de muncă pentru tine. Tinerii absolvenți sau studenții din ultimul an își doresc job-ul perfect, dar de multe ori nu știu ce înseamnă acest lucru cu adevărat. Programe de stagiu, job-uri cu jumătate de normă, oportunități full-time, toate sună grozav. Însă, multe dintre ele au nevoie de o anumită experiență, sunt disponibile doar pentru anumite domenii sau au atât de multe alte restricții încât este dificil să fii eligibil.

În acest context, noi, Societe Generale Global Solution Center, pornim un program special conceput pentru acei candidați care doresc să își înceapă cariera în cadrul companiei noastre.

 

Ce înseamnă mai exact acest lucru?

Un program plătit de 12 luni creat pentru a oferi tinerilor absolvenți și studenților din ultimul an de studiu posibilitatea de a înțelege cu adevărat ce job li se potrivește cel mai bine, lucrând alături de profesioniști cu experiență. Candidații vor avea oportunitatea de a contribui la proiecte semnificative, vor lucra cu echipe multiple și vor învăța despre diverse roluri din companie. De asemenea, vor beneficia de mentorat din partea colegilor cu experiență și vor participa periodic la sesiuni de formare pentru a-și dezvolta abilitățile profesionale.

Un aspect unic al programului nostru este adaptabilitatea la interesele specifice și obiectivele de carieră ale candidaților. Indiferent dacă cineva este interesat de dezvoltare de software, managementul proiectelor sau analiza datelor, vom lucra cu fiecare dintre ei pentru a proiecta un plan de învățare personalizat care se potrivește nevoilor lor. Înțelegem că fiecare individ are puncte forte și puncte slabe și de aceea programul nostru este conceput pentru a ajuta pe toată lumea să-și maximizeze potențialul.

Pe parcursul primei luni, fiecare aplicant selectat va descoperi toate departamentele și activitățile noastre, având un program de 5 ore/zi. După această perioadă, candidații vor alege jobul care se potrivește cel mai bine abilităților, competențelor și intereselor lor și vor începe noul lor job. De asemenea, pe parcursul lunilor 2 și 3, oferim posibilitatea de a alege între program cu jumătate de normă sau program întreg, pentru a veni in ajutorul candidații care vor sustine examene in acea perioadă.

Participanții vor avea ocazia să se bucure de o mulțime de activități distractive la birou, deoarece organizăm lunar evenimente de tip „fun at work” pentru toți colegii noștri. De asemenea, implementăm anual peste 200 de activități de voluntariat, astfel încât aceștia vor putea să contribuie la susținerea comunității alăturându-se echipei noastre de peste 1000 de voluntari.

Pe lângă toată experiența practică oferită de acest program, vom pune accent și pe abilitățile soft precum comunicarea, capacitatea de a lucra în echipă, modelele de leadership, dezvoltarea unei atitudini proactive și multe altele. Aceste abilități sunt esențiale pentru succesul în orice industrie și credem că sunt la fel de importante ca și competențele tehnice.

 

Cine poate aplica?

 • Studenți în ultimul an de studii sau proaspăt absolvenți cu diplomă de licență/master;
 • Nu este necesară experiență de lucru anterioară;
 • Cunoștințe bune de engleză (nivel B1) și/sau franceză (nivel B1);
 • Dorința de a învăța și de a-și începe cariera într-o organizație multinațională și multiculturală;

 

Pentru ce tipuri de joburi?

 • Accounting
 • Procurement
 • IT Support
 • Java Developer
 • IT Technical Support
 • Project Management
 • Human Resources Analyst
 • Business Transformation & Consulting

 

TU câștigi cu YGAIN!

YGAIN! este o oportunitate excelentă pentru proaspeții absolvenți sau studenții din ultimul an de studii care doresc să-și înceapă cariera în domeniul preferat. Cu planuri de învățare personalizate, expunere la o varietate de industrii și pachete de compensare competitive, programul nostru este conceput pentru a ajuta tinerii să își realizeze obiectivele de carieră și să își atingă potențialul maxim.

Pentru toți cei interesați să-și găsească primul loc de muncă, nu ratați această oportunitate! Aplicați astăzi și faceți primul pas către o carieră plină de satisfacții: https://smartdreamers.com/societegeneraleglobalsolutioncentre/join-ygain

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA