DISTRIBUIE PE

Noi distincții aduse de stream-ul Citizenship cu ocazia intrării în Community Index 2022

Noi distincții aduse de stream-ul Citizenship cu ocazia intrării în Community Index 2022

Citește în continuare

Citește în continuare

Recent au fost lansate rezultatele studiuluiCommunity Index”, primul și singurul index al programelor și proiectelor derulate de companiile din România în scopul de a investi în dezvoltarea comunităților, iar unul dintre programele pe care le susținem se numără printre proiectele menționate în acest document.

Anual, indexul analizează peste 800 de programe din România care se desfășoară din ianuarie până în decembrie, pe baza unui formular complex de evaluare, în căutarea celor mai bune proiecte. Această bază de date este împărțită pe 19 categorii, pentru fiecare categorie în parte fiind căutate cele mai bune programe în funcție de un formular de evaluare cu 46 de indicatori precum nivelul de performanță, transparența sau modul în care sunt măsurate rezultatele proiectului.

Suntem onorați că, împreună cu asociația Simplon România, am fost observați și selectați în această listă, primind Bronze Recognition la categoria Educație: Tehnologie În Școli / Education: Tech In School pentru proiectul Future Ready.

Programul a fost reperat de către autorii Community Indexului ca bună practică în piață, fiind un proiect care a ajutat peste 400 de copii să își dezvolte, gratuit, competențele digitale solicitate de piața muncii a secolului 21 și necesare pentru a fi mai bine echipați în gestionarea riscurilor și a situațiilor periculoase ce pot apărea din mediul online sau în interacțiunile care au loc în acest mediu.

De-a lungul a șase module, fiecare incluzând câte patru lecții, copiii înscriși în proiect au avut ocazia să învețe online de la traineri și voluntari despre cybersecurity, social media și marketing online, inteligență artificială, editare video și noțiuni introductive despre Unity, game design și artă 3D.

Toate modulele online au fost ulterior publicate pe canalul de YouTube al asociației pentru a putea fi consultate gratuit de copiii care doresc să învețe lucruri noi, create pentru a-i ajuta în dezvoltarea abilităților și a gândirii critice.

Vom continua la nivel de companie să lucrăm împreună pentru a construi un viitor mai bun și sustenabil, Societe Generale Global Solution Centre România asumându-și la nivel de strategie de business o implicare susținută în activități de CSR, prin intermediul stream-urilor sale (care se concentrează pe zone precum: Environmental Sustainability, Diversity & Inclusion, Citizenship, Sustainable IT sau Sustainable Finance) și crearea de noi oportunități menite să aibă un impact pozitiv, real și semnificativ, asupra dezvoltării comunităților din care facem parte.

Lista completă a proiectelor incluse în Community Index poate fi citită aici.

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA