DISTRIBUIE PE

Odyssey Mentoring Program este desemnat un program de mentorat de succes de către Consiliul European de Mentorat și Coaching

Odyssey Mentoring Program este desemnat un program de mentorat de succes de către Consiliul European de Mentorat și Coaching

Citește în continuare

Citește în continuare

Juriul European Mentoring and Coaching Council (EMCC) Global Awards recunoaște Societe Generale Global Solution Centre drept organizație care conduce un program de mentorat de succes (Odyssey Mentoring Program), promovând o cultură de învățare în cadrul organizației.

Odyssey Mentoring Program reprezintă ambiția noastră, concretizată într-un cadru de învățare, prin care liderii companiei promovează în mod activ, prin puterea exemplului, o cultură a învățării și dezvoltării. Învățarea prin experiențe de mentorat îi ajută pe viitorii noștri lideri să-și accelereze procesul de dezvoltare și le pune la dispoziție ani de cunoștințe practice eficiente.

Aliniat cu una dintre direcțiile noastre strategice pe termen lung – dezvoltarea oamenilor “Odyssey Mentoring Program” s-a bucurat de sprijinul echipei C-level, aceștia implicându-se activ și devenind mentori pentru directorii seniori. Programul a avut dublu-scop: (1) susținerea culturii învățării într-un mediu informal și (2) transferul practic de cunoștințe. În prezent, inițiativa depășește barierele geografice și pregătește cadrul pentru un nou program de mentorat adresat juniorilor.

Primim cu recunoștință o astfel de apreciere pentru programul nostru de mentorat, acordată de acest bine-cunoscut corp profesional. Recunoașterea este un indicator solid a faptului că întregul concept, implementarea și rezultatele sunt pe calea cea bună. Eforturile noastre de a crea o experiență de învățare de succes implică o cultură solidă de învățare, valori puternice de leadership și angajament față de dezvoltarea echipelor, precum și o relație eficientă între organizația noastră și partenerii cu care lucrăm. Suntem foarte recunoscători pentru tot sprijinul pe care l-am primit pe tot parcursul procesului. Acest lucru nu face decât să ne întărească dorința de a continua derularea programulului și de a avea o acoperire globală, așa cum am planificat inițial.

Florin Lăzărică, Learning & Development Manager al Societe Generale Global Solution Centre

Despre EMCC

EMCC este Consiliul European de Mentorare și Coaching, unul dintre principalele organisme de coaching. Consiliul există pentru a dezvolta, promova și stabili așteptări cu privire la cele mai bune practici în mentorat, coaching și supraveghere la nivel global, în beneficiul societății.

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA