DISTRIBUIE PE

Outsourcing Today & The Diplomat
Sheraton Hotel

ROMANIAN OUTSOURCING SUMMIT

OUTSOURCING TODAY, platforma de comunicare integrata a sectorului serviciilor de afaceri sustinuta de The Diplomat Bucuresti organizeaza cea de-a treia editie a ROMANIAN OUTSOURCING SUMMIT, pe data de 23 martie 2017, la Hotel Sheraton.

Summit-ul reuneste experti din industrie, figuri academice si autoritati, care vor discuta masurile necesare in vederea unei cooperari eficiente intre autoritati si reprezentantii industrie, dar si tendintele care modifica modelul actual de afaceri.

In acest an, principalele teme se vor concentra asupra peisajului de afaceri la nivel mondial care se confrunta cu digitalizarea activitatilor si perturbari de tehnologie. In cadrul evenimentului, vei afla detalii despre serviciile de cloud, software bazat pe cloud, securitatea informatica, reconversie profesionala si relocarea tinerilor absolventi de studii superioare.

Societe Generale European Business Services este partener Gold in cadrul evenimentului, iar colegul nostru Olivier Hecq (Head of SSC IT) va participa la sesiunea despre trendurile din tehnologie ce influentaeza industria serviciilor.

ROMANIAN OUTSOURCING SUMMIT

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

01
JAN

 

Societe Generale Global Solution Centre își pune amprenta la evenimentele corporate de top

01
JAN

 

Un an plin de evenimente : SG GSC prezent la principalele târguri de job-uri din online și offline

01
JAN

 

Călătoria diviziei noastre de IT: o recapitulare a celor mai notabile evenimente de IT ale anului