DISTRIBUIE PE

SG GSC România a primit certificarea Great Place To Work pentru al treilea an consecutiv

SG GSC România a primit certificarea Great Place To Work pentru al treilea an consecutiv

Citește în continuare

Citește în continuare

Părerile primite din partea colegilor noștri sunt cel mai bun mod prin care putem analiza mediul de lucru din compania noastra și de a ne putea îmbunătăți în mod continuu. Și anul acesta, în urma unei evaluări atente a culturii organizaționale și a mediului de lucru din cadrul companiei realizată de către autoritatea globală independentă Great Place to Work® Institute, am obținut un feedback foarte bun de la echipa noastră și am primit certificarea „Great Place To Work” pentru a treia oara consecutiv.

 

În urma procesului de recertificare ce analizează practicile de resurse umane, condițiile de muncă, programele de formare profesională și oportunitățile de dezvoltare din companie, continuă să fim un loc de muncă excepțional din punctul de vedere al colegilor noștri.  Metoda de evaluare utilizată are la bază cinci dimensiuni, reprezentând criterii esențiale pentru angajați: integritate, respect, corectitudine, satisfacție și colegialitate. Acest model permite o cercetare în detaliu a percepției privind locul de muncă, precum și a relațiilor între colegi sau dintre colegi și echipa de leadership.

Cu o rată de participare de peste 58%, ne bucurăm că 81% dintre colegii noștri care au răspuns chestionarului consideră că mediul nostru de lucru este unul grozav, în creștere cu 8%  față de anul trecut. Acest rezultat vine ca urmare a dialogului deschis pe care îl încurajăm și care contribuie la dezvoltarea unor relații între colegi și între top management și colegi bazate pe respect și întelegere reciprocă. Un alt aspect important ce a reieșit din studiu este faptul că 71% dintre colegii respondenți au observat planuri concrete de acțiune ca urmare a rezultatelor din chestionarele anterioare. Aceste planuri includ activități personalizate pe nevoile lor precum proiectul umbrelă Employee Experience menit să ofere o varietate de acțiuni pentru dezvoltarea profesională și personală a colegilor noștri.

Faptul că sărbătorim împreună ocaziile speciale, recunoașterea succesului individual și de echipă, relația prietenoasă cu echipa și cu managerul, diversitatea beneficiilor și echitatea în ceea ce privește promovările și dezvoltarea carierei se numără printre cele mai importante aspecte pe care colegii noștri le apreciază în mod special în SG GSC. Ca de fiecare dată, această nouă certificare ne aduce oportunitatea de a analiza răspunsurile colegilor noștri, de a implementa o mare parte din inițiativele pe care aceștia le doresc și de a îmbunătăți constant mediul de lucru, pentru a continua să fim un loc grozav de muncă.

Despre Great Place to Work® Institute

Great Place to Work® Institute este o autoritate globală de cercetare și consultanță în afaceri, care analizează cultura organizațiilor și calitatea mediului de lucru oferit de acestea, care sprijină companiile în dezvoltarea lor, recunoscând, astfel, cei mai buni angajatori din lume. Cercetările se concentrează pe experiența la locul de muncă a fiecărui angajat arătând că există o relație clară și directă între satisfacția angajaților și performanța financiară. Certificarea „Great Place to Work” este valabilă timp de un an, cu valabilitate imediată și reprezintă oportunitatea companiilor de a fi recunoscute drept una dintre organizațiile de top în sectorul în care activează.

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA