DISTRIBUIE PE

Societe Generale European Business Services anunta castigatorii primului sau program de finantare

Societe Generale European Business Services anunta castigatorii primului sau program de finantare

Citește în continuare

Citește în continuare

Societe Generale European Business Services anunta castigatorii proiectului „We Care Together”, un program de finantare de 200.000 de euro, destinat proiectelor realizate de organizatii neguvernamentale din Romania.

Continuând angajamentul de a avea un impact pozitiv asupra societății și asupra mediului, inclusiv prin ajutarea comunităților vulnerabile, SG EBS a creat pentru prima dată un program de finanțare cu obiectivul de a sprijini inițiativele realizate de către ONG-uri în domeniile integrării profesionale și educației.

Prin programul „We Care Together”, SG EBS își propune să impulsioneze creativitatea, performanța și responsabilitatea, dar și să ofere sprijin financiar pentru implementarea unor acțiuni care vor contura un viitor mai incluziv.

Programul a primit peste 170 de aplicații care au fost examinate de un juriu format din 8 specialiști din diferite domenii ale companiei. Din toate aceste aplicații extraordinare, SG EBS a selectat 5 câștigători, care au fost considerați cei mai potriviți din perspectiva strategiei de responsabilitate socială a companiei și a impactului asupra beneficiarilor, în special în această perioadă specială generată de pandemia de COVID-19. Proiectele care vor primi sprijin financiar sunt din ambele arii , integrare profesională și educație, majoritatea fiind adaptate la constrângerile actuale.

Proiectele sunt:  Asociația ETIC – Future Ready – dezvoltăm competențele generațiilor viitoare, Asociația Casa Daliei – Code Hero, Asociația P.A.V.E.L. – Școala de Spital – Școala pentru Toți, Fundația World Vision Romania – Învăț ce-i bine pentru mine! – dezvoltarea de cunoștințe, abilități și valori sănătoase pentru copiii din comunități rurale, C.E.E.D. România – Fii Propriul Tău Stăpân.

Ne-am bucurat să primim atât de multe aplicații din toată România. Dorim să  mulțumim fiecărui ONG pentru timpul dedicat proiectului nostru și pentru lucrurile minunate pe care le realizează în diferite comunități. Nu a fost o sarcină ușoară să selectăm doar 5 proiecte, majoritatea aplicațiilor merită să primească sprijin financiar din partea comunității de business. Sperăm că prin aceste noi colaborări vom construi împreună un viitor mai bun și durabil, utilizând soluții responsabile și inovatoare. Soluții care pot schimba în bine peisajul românesc și care vor ajuta multe comunități dezavantajate să treacă mai ușor peste această perioadă foarte dificilă. Un exemplu excelent în această direcție este programul global de solidaritate demarat de Societe Generale Group, care ar putea ajunge la 50 de milioane de euro. Acest program contribuie la inițiativele de solidaritate implementate de diferite guverne sau sprijină în mod direct asociațiile care se află în prima linie pentru rezolvarea urgențelor de sănătate cu care ne confruntăm în această perioadă dificilă, a declarat Matthieu Pasquier, CEO al SG EBS.

Aplicațiile pentru programul „We Care Together”, au fost depuse între 27 februarie și 27 martie, după această perioadă, juriul intern a selectat acele proiecte care vor primi sprijin financiar. În prezent, compania împreună cu ONG-urile lucrează la adaptarea proiectelor la condițiile actuale și la stabilirea unui calendar detaliat.

Toate detaliile despre programul de finanțare „We Care Together” pot fi găsite pe site-ul SG EBS: https://globalsolutioncentre.societegenerale.ro/we-care-together-program-de-finantare/.

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA