DISTRIBUIE PE

Societe Generale European Business Services prezent la DevTalks Reimagines, prima conferinta IT complet online

Societe Generale European Business Services a participat pentru inca un an la DevTalks Reimagined, una dintre cele mai mari conferinte IT din Romania care, pentru prima data, a avut loc complet online.

Timp de 3 zile, intre 10 si 12 iunie, peste 5.000 de persoane au participat la 100 de sesiuni live, 11 seminarii web si multe alte activitati de inalta calitate.

SG EBS a fost pentru prima data la DevTalks, sponsorului unei scene, Code Clash, care a reunit multi vorbitori locali si internaționali ce au discutat despre diferite tehnologii sau aceleasi tehnologii din perspective diferite. Pe langa faptul ca a fost sponsorul scenei Code Clash, compania a avut si 3 prezentari. Un discurs introductiv pentru deschiderea scenei Code Clash, sustinut de catre Jean-Pierre Brouste, Head of IT Hub @ SG EBS, o prezentare pe un subiect foarte important pentru dezvoltatori, „Aplicatii web si responsabilitatea dezvoltatorului” si un webinar pentru cei pasionat de machine learning, subiectul a fost „Invata cum sa implementezi machine learning microservices”.

In plus, pe langa prezentarile tehnice, SG EBS a fost prezenta si in cadrul sesiunii live organizata de catre publicatia Ziarul Fianciar special pentru DevTalks. Jean-Pierre Brouste, head of IT Hub al SG EBS a vorbit in cadrul acestei sesiuni despre participarea companiei la DevTalks, care ar putea fi viitorul in IT in aceste momente dificile, noile tendinte IT, dar si noile tehnologii aparute.

Compania a avut si un stand in zona expo, care a inclus detalii despre SG EBS si a oferit participantilor posibilitatea de a discuta practic cu reprezentantii companiei despre hub-ul lor IT.

Societe Generale European Business Services prezent la DevTalks Reimagines, prima conferinta IT complet online

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

01
JAN

 

Program de finanțare – Academia de Educație pentru Persoane cu Dizabilități

01
JAN

 

Sărbătorim Spiritul CSR în SG GSC România și India

23
JUN

 

Societe Generale Global Solution Centre își deschide noul sediu din București