DISTRIBUIE PE

Societe Generale European Business Services prezent la DevTalks Reimagines, prima conferinta IT complet online

Societe Generale European Business Services a participat pentru inca un an la DevTalks Reimagined, una dintre cele mai mari conferinte IT din Romania care, pentru prima data, a avut loc complet online.

Timp de 3 zile, intre 10 si 12 iunie, peste 5.000 de persoane au participat la 100 de sesiuni live, 11 seminarii web si multe alte activitati de inalta calitate.

SG EBS a fost pentru prima data la DevTalks, sponsorului unei scene, Code Clash, care a reunit multi vorbitori locali si internaționali ce au discutat despre diferite tehnologii sau aceleasi tehnologii din perspective diferite. Pe langa faptul ca a fost sponsorul scenei Code Clash, compania a avut si 3 prezentari. Un discurs introductiv pentru deschiderea scenei Code Clash, sustinut de catre Jean-Pierre Brouste, Head of IT Hub @ SG EBS, o prezentare pe un subiect foarte important pentru dezvoltatori, „Aplicatii web si responsabilitatea dezvoltatorului” si un webinar pentru cei pasionat de machine learning, subiectul a fost „Invata cum sa implementezi machine learning microservices”.

In plus, pe langa prezentarile tehnice, SG EBS a fost prezenta si in cadrul sesiunii live organizata de catre publicatia Ziarul Fianciar special pentru DevTalks. Jean-Pierre Brouste, head of IT Hub al SG EBS a vorbit in cadrul acestei sesiuni despre participarea companiei la DevTalks, care ar putea fi viitorul in IT in aceste momente dificile, noile tendinte IT, dar si noile tehnologii aparute.

Compania a avut si un stand in zona expo, care a inclus detalii despre SG EBS si a oferit participantilor posibilitatea de a discuta practic cu reprezentantii companiei despre hub-ul lor IT.

Societe Generale European Business Services prezent la DevTalks Reimagines, prima conferinta IT complet online

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

01
JAN

 

Societe Generale Global Solution Centre își pune amprenta la evenimentele corporate de top

01
JAN

 

Un an plin de evenimente : SG GSC prezent la principalele târguri de job-uri din online și offline

01
JAN

 

Călătoria diviziei noastre de IT: o recapitulare a celor mai notabile evenimente de IT ale anului