DISTRIBUIE PE

11 June

Societe Generale Global Solution Centre este din nou Stage Partner @ DevTalks Reimagined 2021

Pe 9-11 iunie, peste 8000 de programatori, ingineri, manageri, freelanceri și pasionați de tehnologie au luat parte la cel mai așteptat eveniment IT&C din România. Cunoscut de peste 7 ani ca evenimentul de referință dedicat comunității IT&C și pentru al doilea an în format exclusiv online, DevTalks Reimagined a revenit și în 2021 cu o nouă ediție dedicată conținutului tehnic de calitate prin intermediul celor 15 scene dedicate, cu conferințe bine structurate pe parcursul celor 3 zile, fiecare punând în valoare tehnologii sau arii specifice.

Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC) a fost și de această dată Stage Partner în cadrul evenimentului, iar pe 11 iunie participanții au putut urmări 8 sesiuni live la scena noastră CodeClash. Ziua a fost deschisă de Jean-Pierre Brouste, Head of IT Hub, fiind urmat de alți 14 experți din companii ce joacă un rol important în industria locală și/sau internațională. Printre aceștia s-a numărat și colega noastră, Cristina Haidău, IT Applications Security Analyst, care a prezentat 10 tendințe tehnologice inovatoare din 2021 și viitorul apropiat. Mai mult de 250 de participanți au urmărit sesiunea Cristinei în timp real, iar pe durata întregii zile peste 1400 de pasionați de tehnologie au asistat la conferințele de la scenă.

În fiecare an, DevTalks reunește profesioniștii IT care discută și împărtășesc din experiențele proprii. Pe lângă conținutul de calitate și sesiunile live, DevTalks Reimagined a pus accentul și pe interacțiune și networking. Anul acesta, peste 460 de participanți ne-au vizitat standul virtual SG GSC din zona expozițională – discutând direct cu experții noștri IT despre cele mai noi tendințe din domeniu, tehnologiile cu care lucrăm și proiectele de impact din companie.

Inovația și tehnologia sunt deja parte din ADN-ul Grupului din care facem parte, iar pe plan local avem aceeași ambiție și acționăm cu aceeași responsabilitate pentru un viitor digital sustenabil. Suntem recunoscători pentru experiența DevTalks din acest an și așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție.

Informații actualizate despre eveniment se găsesc pe website-ul oficial.

Societe Generale Global Solution Centre este din nou Stage Partner @ DevTalks Reimagined 2021

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

01
JAN

 

Societe Generale Global Solution Centre își pune amprenta la evenimentele corporate de top

01
JAN

 

Un an plin de evenimente : SG GSC prezent la principalele târguri de job-uri din online și offline

01
JAN

 

Călătoria diviziei noastre de IT: o recapitulare a celor mai notabile evenimente de IT ale anului