DISTRIBUIE PE

Societe Generale Global Solution Centre obține certificarea internațională „Great Place to Work”

Societe Generale Global Solution Centre obține certificarea internațională „Great Place to Work”

Citește în continuare

Citește în continuare

Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC) își consolidează poziția de angajator de top în România și obține certificarea „Great Place to Work” (GPTW), acordată de autoritatea globală independentă Great Place to Work® Institute în urma unei evaluări atente a culturii organizaționale și a mediului de lucru din companie.

Prin procesul de certificare, au fost analizate practicile de resurse umane, condiÅ£iile de muncă, programele de formare profesională ÅŸi oportunităÅ£ile de dezvoltare din companie, precum și alte aspecte care contribuie la un loc de muncă excepțional. Metoda de evaluare utilizată are la bază cinci dimensiuni, reprezentând criterii esențiale din punctul de vedere al angajaților: integritate, respect, corectitudine, satisfacție și colegialitate. Acest model permite o cercetare în detaliu a percepției privind locul de muncă, precum și a relației angajaților cu echipa de leadership sau cu colegii.

Cu o rată de participare de peste 50%, rezultatele studiului confirmă faptul că angajații SG GSC au o experiență pozitivă constantă la locul de muncă. Printre cele mai importante aspecte, aceștia au menționat egalitatea de șanse (indiferent de rasă, gen, vârstă sau orientare sexuală) și siguranța fizică (mai ales în contextul generat de pandemia COVID-19). De asemenea, respondenții au evidențiat o serie de puncte forte ale organizației, caracteristici care contribuie major la cultura companiei:

  • îmbrățișarea diversității și promovarea incluziunii prin acțiuni concrete;
  • buna comunicare a managementului, mereu constantă și coerentă cu deciziile luate;
  • infrastructura solidă, facilitățile și echipamentele puse la dispoziție, metodele de lucru abordate, precum și încurajarea unui echilibru între viața personală și cea profesională;
  • adaptarea rapidă la schimbare și deschiderea spre inovație;
  • satisfacția unor contribuții semnificative în activitatea clientului prin soluțiile și serviciilor oferite, cât și în viața comunității locale prin inițiative de responsabilitate socială.

Certificarea „Great Place to Work” vine într-un context atipic pentru întregul mediu de business și demonstrează o dată în plus capacitatea noastră de a ne adapta la schimbare și de a performa la aceleași standarde ridicate – fără a limita oportunitățile colegilor noștri. Suntem mândri și recunoscători să ne aflăm pe lista celor mai bune locuri de muncă din Europa și din lume. Cu o echipă de peste 2,200 de experți și specialiști, avem responsabilitatea de a crea și menține un mediu de lucru în care oamenii învață, cresc și se dezvoltă constant. Ne străduim să oferim tuturor experiențe adaptate nevoilor individuale și punem la dispoziție resursele necesare pentru ca fiecare să își construiască cariera în direcția dorită.

Philippe Gabulon, CEO al Societe Generale Global Solution Centre în România

Despre Great Place to Work® Institute

Great Place to Work® Institute este o autoritate globală de cercetare și consultanță în afaceri, care analizează cultura organizațiilor și calitatea mediului de lucru oferit de acestea, care sprijină companiile în dezvoltarea lor, recunoscând, astfel, cei mai buni angajatori din lume. Cercetările se concentrează pe experiența la locul de muncă a fiecărui angajat arătând că există o relație clară și directă între satisfacția angajaților și performanța financiară. Certificarea „Great Place to Work” este valabilă timp de un an, cu valabilitate imediată și reprezintă oportunitatea companiilor de a fi recunoscute drept una dintre organizațiile de top în sectorul în care activează.

Despre Societe Generale Global Solution Centre

Societe Generale Global Solution Centre a fost fondată în România, în anul 2011, ca un centru de servicii pentru Grupul Societe Generale. Compania oferă o gamă largă de servicii profesionale de înaltă calitate în diverse domenii de activitate pentru entitățile Grupului din întreaga lume: Finanțe și Contabilitate, Resurse Umane, IT, Know Your Customer, Compliance și Business Advisory.

Societe Generale Global Solution Centre în România înseamnă performanță, inovație și cei mai buni profesioniști. Având o echipă de peste 2,200 de experți și specialiști, compania deservește 35 de țări pentru toate liniile de business majore ale Societe Generale.

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA