DISTRIBUIE PE

Societe Generale Global Solution Centre susține evenimentele de carieră pe plan local și în 2021

În această perioadă atipică, rămân la fel de importante interacțiunea (chiar și de la distanță) și dezvoltarea individuală. În 2021 ne-am angajat să fim din nou prezenți la evenimentele de carieră importante pe piața locală și să-i întâmpinăm pe cei în căutarea unui loc de muncă cu oportunități ce pun accent pe echilibrul dintre viața personală și cea profesională, precum și cu sesiuni online de dezvoltare pe diverse teme de interes.

Astfel, Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC) s-a alăturat în prima jumătate a anului unor evenimente dedicate studenților, tinerilor absolvenți, dar și celor care și-au început deja cariera, din industrii precum Finance & Accounting, IT, BPO & Services ș.a. Împreună cu cei interesați să facă o schimbare și să ni se alăture, am identificat oportunitățile relevante – iar o parte dintre aceștia sunt acum colegii noștri. Deși derulate exclusiv online, evenimentele ne-au oferit ocazia de a ne cunoaște și de a discuta despre așteptările candidaților în nou context influențat de pandemia COVID-19.

Târgul IT&C

Pe 13 și 14 martie, experți din echipele noastre IT alături de colegi din departamantul HR – Recrutare au fost prezenți la cea mai recentă ediție a Târgului IT&C organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (LSAC) din cadrul Universității Politehnica București. Târgul este cel mai mare eveniment de carieră din domeniul IT&C care reunește numeroase companii din România ce vin să-și prezinte ofertele de lucru, stagiile de practică și programele de internship.

Pentru SG GSC, Târgul IT&C reprezintă un prilej pentru a interacționa cu tinerii pasionați de tehnologie, de a înțelege mai bine așteptările acestora de la angajatori și de a-i întâmpina cu oportunități de carieră din divizia noastră IT. Peste 800 de participanți ne-au vizitat standul virtual din cei peste 1500 de studenți prezenți la eveniment, iar colegii noștri au înregistrat în cele două zile de eveniment aproximativ 400 de aplicații pentru pozițiile deschise.

Informații actualizate despre Târgul IT&C, aici.

Next Gen: Finance Recruitment Day

Singurul eveniment din România dedicat exclusiv studenților și tinerilor absolvenți cu profil Finance, Accounting & Banking, Finance Recruitment Day propune o agendă dinamică și flexibilă. Ediția din 17 martie s-a bucurat de peste 350 de participanți, SG GSC numărându-se printre sponsorii principali ai evenimentului.

Vincent Orcin, Head of Finance Shared Service Center @ SG GSC, a discutat despre tranziția către un rol în contabilitate, în cadrul unei sesiuni keynote foarte bine primită de cei prezenți la scena Accounting, Audit & Taxes. De asemenea, pe durata zilei colegii noștri din echipele HR – Recrutare au susținut interviuri rapide cu cei înregistrați în avans, iar zeci de participanți ne-au vizitat standul virtual și au descoperit detalii despre echipa, cultura și mediul de lucru din companie.

Mai multe despre eveniment, aici.

Angajatori de TOP

Cel mai mare eveniment de carieră din România s-a mutat exclusiv online în 2020, iar ediția din primăvara acestui an a completat formatul digital cu o nouă abordare. Târgul s-a desfășurat în perioada 22 martie și 22 aprilie la nivel național, pe portalul Hipo.ro.

Ajuns la cea de-a 30-a ediție, evenimentul sprijină toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă, indiferent de nivelul de experiență, prin promovarea celor mai noi oportunități de carieră oferite de companiile multinaționale și locale prezente. Pentru a asigura acest lucru, organizatorii au gândit 3 noi ediții cu accent pe cele mai dorite domenii, fiecare având o durată de 10 zile: Business, Tehnologie și Inginerie.

SG GSC s-a alăturat și de această dată evenimentului ca sponsor, fiind prezentă atât în zilele dedicate Business, cât și cele pentru Tehnologie. Pe durata celor 20 de zile, peste 2300 de candidați ne-au vizitat standul virtual, iar aproape jumătate dintre aceștia au aplicat la rolurile noastre vacante promovate. Pe lângă prezența la eveniment cu zeci de oportunități de carieră, SG GSC a susținut și un webinar tech cu peste 25 de participanți – tineri pasionați de tehnologie și dezvoltare software.

Detalii despre Angajatori de Top, aici.

Rezultatele obținute până acum ne bucură și ne motivează să continuăm ceea ce ne-am propus: să fim alături de cei în căutarea unui noi loc de muncă, mai ales în contextul actual, și să sprijinim tinerii aflați la început de drum. Cei care nu au reușit să fie prezenți la aceste evenimente, pot consulta oricând lista pozițiilor noastre vacante, aici.

Societe Generale Global Solution Centre susține evenimentele de carieră pe plan local și în 2021

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

01
JAN

 

Societe Generale Global Solution Centre își pune amprenta la evenimentele corporate de top

01
JAN

 

Un an plin de evenimente : SG GSC prezent la principalele târguri de job-uri din online și offline

01
JAN

 

Călătoria diviziei noastre de IT: o recapitulare a celor mai notabile evenimente de IT ale anului