DISTRIBUIE PE

Summitul Women in IT

Pe 15 octombrie am fost parteneri la prima editie in Romania a Summitului Women in IT  care a avut loc la Hotel Marriott.

Summitul face parte din programul Global Women in IT Awards / Summit, care se desfasoara in orase precum Londra, New York, San Francisco, Singapore, Dublin și Toronto. Sunt cel mai mare program cu premii pentru diversitatea tehnologica din lume.

Aproximativ 120 de delegati au participat la aceasta prima editie pentru a obtine informatii de la doamnele de top din industrie, pentru a impartasi idei si pentru a afla din povestile de succes inspirationale care au fost prezentate pe parcursul evenimentului.

Agenda evenimentului: https://womeninitawards.com/bucarest/agenda/

Colaborarea noastra cu Summitul Women in IT a venit natural deoarece ne concentram pe diversitatea de la birou si oferim multe oportunitati pentru femeile din IT. Avem in acest moment 48% femei in divizia IT. Anul acesta am inceput sa lucram si cu Global Women in Tech. ONG-ul sprijina tinerele sa aiba acces la informatii in zona de IT, organizeaza evenimente si programe de mentorat, toate acestea pentru ca tinerii profesionisti sa isi inceapa cariera in domeniul IT. Din cadrul SG EBS, avem 3 colege parte din divizia de IT care sunt mentori pentru studentele de la universitatile cu profil tehnice din Bucuresti.

Participarea noastra la Summit a inclus sponsorizarea celei de-a doua parti a evenimentului numit Conquering Opportunities in the Tech Industry si prezenta Lucia Voinescu, Manager ITIM,  in panelului The Road to International Success. In timpul discutiei, Lucia a raspuns la una dintre intrebarile principale al panelului: Greater representation but less promotion – why?

Am avut, de asemenea, 15 colege IT presente la eveniment si care au oferit un feedback bun despre Summit. Au fost incantate sa vada povesti de succes de la tineri profesionisti, antreprenori cu idei noi si femei cu multa experienta in domeniul IT, toate impartasind cele mai bune practici in dezvoltarea unei cariere in IT.

Summitul Women in IT

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

01
JAN

 

Societe Generale Global Solution Centre își pune amprenta la evenimentele corporate de top

01
JAN

 

Un an plin de evenimente : SG GSC prezent la principalele târguri de job-uri din online și offline

01
JAN

 

Călătoria diviziei noastre de IT: o recapitulare a celor mai notabile evenimente de IT ale anului