DISTRIBUIE PE

Călătoria diviziei noastre de IT: o recapitulare a celor mai notabile evenimente de IT ale anului

 

2022 a fost un an plin, cu multe oportunități de a ne prezenta și de a vorbi despre departamentul nostru de IT cu proiectele lor high-tech și inovatoare.

TÂRGUL IT&C

În martie ne-am întâlnim cu tineri studenți sau proaspăt absolvenți în cadrul TÂRGUL IT&C (organizat de LSAC – Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica București). Acest târg este cel mai mare eveniment de carieră dedicat tinerilor pasionați de tehnologie ce oferă participanților oportunitatea de a interacționa cu unele dintre cele mai cunoscute companii IT&C din România.

Au fost 2 zile pline de interacțiune la standul nostru unde ne-am prezentat principalele proiecte, tehnologiile pe care le folosim, moduri de lucru și oportunități de angajare. Colegii noștri au oferit informații despre evoluția unei carierei în IT, calea de urmat atunci când alegeți un anumit limbaj de programare și multe alte sfaturi utile din experiența lor profesională.

Acest târg de joburi este tipul de eveniment care încurajează colaborarea, facilitând schimbul de idei și oferind oportunități de dezvoltare profesională tuturor celor implicați.

DevTalks, AI & Innovation, Humanity Reimagined

În iunie, divizia noastră IT a participat din nou la DevTalks, AI & Innovation, Humanity Reimagined, o importantă conferință pentru programatori care reunește vorbitori cunoscuți, programatori ai celor mai cunoscute tehnologii open-source, dar și profesioniști dornici să-și împărtășească cunoștințele și experiențele. Cu multe scene pe diferite subiecte, acest eveniment satisface curiozitatea și așteptările profesioniștilor IT, oferindu-le în același timp posibilitatea de a învăța noi abilități și de a rămâne la curent cu tendințele.

Parteneriatul nostru a inclus:

  • 1 Keynote live cu colegii noștri Robert Voinea, Tech Lead și Ingrid Axinte, Software Engineer. Ei au prezentat în timp real o soluție de plugin hibrid care îmbină ușurința de a lucra în Python cu eficiența C++.
  • 1 interviu în direct cu Alexandru Grigoreanu, Head of RBFS, SG GSC Romania & India, care a vorbit despre valoarea remarcabilă pe care compania o oferă Grupului Societe Generale prin expertiza din domeniu, metode de livrare agile și tehnologii de vârf.
  • Stand online unde participanții au descoperit ce proiecte uimitoare am realizat în ultima vreme și ce oportunități de angajare avem pentru experții IT.

Suntem încântați să spunem că prezența la DevTalks a fost o experiență valoroasă pentru noi, atât pentru devzvoltarea personală, cât și cea profesională. Evenimentul le-a oferit colegilor noștri care au participat la conferințe, oportunitatea de a discuta despre tehnologiile actuale și cele emergente, dar și impactul lor în pieței. Iar colegii noștri au oferit participanților posibilitatea de a descoperi ce proiecte inovatoare, provocatoare și high-tech avem în cadrul departamentului nostru de IT.

PoliJobs

În noiembrie, am fost prezenți la cea de-a 5-a ediție a PoliJobs organizat de Universitatea Politehnica, unde am avut șansa de a cunoaște și de a intra în legătură cu studenți interesați de stagii de practică sau job-uri full-time. Colegii noștri prezenți la stand au oferit informații semnificative despre noi, valorile noastre, varietatea de joburi IT disponibile și abilitățile necesare pentru a reuși în aceste roluri. În cadrul prezentării „IT în retail banking – vorbind despre digitalizare”, colegii noștri au discutat despre dezvoltarea și digitalizarea aplicațiilor, beneficiile acestora, mituri și fapte reale despre aplicabilitatea limbajului Java în domeniul bancar.

Toate aceste evenimente ne-au oferit posibilități grozave de interacțiune, de a cunoaște oameni minunați și de a construi relații care pot duce la viitoare oportunități de angajare.

Călătoria diviziei noastre de IT: o recapitulare a celor mai notabile evenimente de IT ale anului

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

01
JAN

 

Societe Generale Global Solution Centre își pune amprenta la evenimentele corporate de top

01
JAN

 

Un an plin de evenimente : SG GSC prezent la principalele târguri de job-uri din online și offline

01
JAN

 

Celebrăm spiritul SG GSC prin activități distractive la birou