DISTRIBUIE PE

Coding Game AWS

In luna aprilie, divizia IT a SG EBS a organizat la TechHub Bucuresti o sesiune inovativa de formare pentru angajatii sai – Coding Game AWS. Workshop-ul de gaming AWS este un tip de instruire deja cunoscut in numerioase tari precum Franta, SUA si India si a fost organizat de Alexandre Pinhel, Solution Architect la Amazon.

Workshop-ul a constat intr-o sesiune de gaming care a avut la baza serviciile AWS, prin intermediul careia participantii s-au putut familiariza cu tehnologiile AWS intr-un context lipsit de constrangerile mediului bancar.

Participantii au descoperit diferite servicii AWS pentru care s-au concentrat doar asupra caracteristicilor aplicatiei si a modului de gestionare a securitatii si autentificarii. Scenariul jocului a fost antrenant, ei fiind pusi in pielea celui de-al treilea angajat al unui start-up care isi propune sa creeze o noua aplicatie de calatorie in jurul lumii pe… unicorni !

Instruirea a fost disponibila oricarui membru al comunitatii IT din SG EBS, lucru care a facut posibila o intelegere mai ampla asupra AWS Cloud si asupra usurintei de a utiliza aplicatii fara server cum ar fi Lambda sau DynamoDB.

„A fost prima mea vizita in Romania si am fost placut surprins de nivelul tehnic al oamenilor, dar mai ales de faptul ca inainte de a cere ajutor, acestia incearca sa gaseasca propriile solutii. A fost surprinzator in comparatie cu alte workshop-uri. Faptul ca oamenii cauta si gasesc solutii fara a cere ajutor pana cand sunt blocati este un obicei bun si poate inspira si practicile din alte tari : -) „, a spus Alexandre Pinhel.

„Tehnologia Cloud este parte a strategiei companiei noastre. Sunt foarte bucuros ca am reusit sa avem aceasta sesiune interactiva si cu AWS la Bucuresti, iar in viitorul apropiat vor exista mai multe initiative in aceasta directie pe masura ce SG EBS are planuri de dezvoltare a oamenilor in aceasta directie, ca parte a planului nostru de transformare digitala. ” a declarat Alexandru Poenaru, Head of GBIS Information Technology Bucuresti.

https://www.aws.training/ propune o serie de cursuri gratuite pentru a intelege elementele de baza ale AWS. Ei utilizeaza 4 piloni principali in fiecare arhitectura IT, piloni ce pot fi folositi de toti oamenii din IT pentru a construi aplicatii mai bune din punct de vedere al securitatii, performantei, fiabilitatii si, de asemenea, al optimizarii costurilor.

Cu ajutorul celor 120 de servicii AWS, aproape orice volum de munca ar putea fi realizat, echipa lor de Solution Architects fiind intotdeauna fericita sa ajute oamenii sa le inteleaga serviciile si sa ii ajute sa le foloseasca.

Coding Game AWS

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

01
JAN

 

Societe Generale Global Solution Centre își pune amprenta la evenimentele corporate de top

01
JAN

 

Un an plin de evenimente : SG GSC prezent la principalele târguri de job-uri din online și offline

01
JAN

 

Călătoria diviziei noastre de IT: o recapitulare a celor mai notabile evenimente de IT ale anului