DISTRIBUIE PE

02 March
13:00
Bucuresti

Dezbatere pe subiectul Agile

Pe data de 2 martie, SSC IT a organizat a doua intalnire din cadrul seriei Agile. Tema evenimentului a fost “Agile pe echipe distribuite”, iar scopul acesteia a fost purtarea de discutii referitoare la constrangerile, provocarile si povestile de succes Agile atunci cand este practicat in echipe distribuite.

Evenimentul a avut loc la Impact Hub, un spatiu de co-working din Bucuresti. Au participat in jur de 60 de persoane pasionate de Agile, atat din SG EBS, cat si din alte companii de IT din Bucuresti. Subiectul i-a determinat pe participanti sa fie activi in discutie, chiar sa conteste speakerii si ideile lor.

Evenimentul a fost organizat sub forma unei dezbateri intre doua echipe. Fiecare si-a prezentat ideile, apoi echipa adversa a pus intrebari directe. Desi dezbaterile rareori se incheie cu un acord, de aceasta data am avut un castigator unanim, dovedindu-se ca Agile poate fi implementat cu succes si in echipe distribuite. Echipele au abordat cateva concepte cheie precum: comunicarea, distribuirea muncii, maturitatea echipelor, alinierea tehnica sau strategia de recrutare.

Evenimentul a fost sponsorizat de SSC IT si organizat in colaborare cu colegii si partenerii nostri Agile, Cegeka.

In acest an se vor organiza mai multe evenimente destinate pasionatiilor Agile asa ca speram sa ne vedem si la acestea!

Dezbatere pe subiectul Agile

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

01
JAN

 

Societe Generale Global Solution Centre își pune amprenta la evenimentele corporate de top

01
JAN

 

Un an plin de evenimente : SG GSC prezent la principalele târguri de job-uri din online și offline

01
JAN

 

Călătoria diviziei noastre de IT: o recapitulare a celor mai notabile evenimente de IT ale anului