DISTRIBUIE PE

Outsourcing Today & The Diplomat
23 March
Sheraton Hotel

SG EBS a fost prezenta la cea de-a treia editie a Romanian Outsourcing Summit

Pe 23 martie, la Hotel Sheraton, a avut loc a treia editie a Romanian Outsourcing Summit sustinuta de The Diplomat Bucuresti. Evenimentul reuneste companii importante si reprezentanti ai industriei de outsourcing din Romania.

SG EBS a fost prezenta la toate cele trei editii ale evenimentului, iar in acest an am fost parteneri Gold avand ca reprezentant in cadrul panelului Trendurile din tehnologie ce influentaeza industria serviciilor pe Olivier Heqc, Head of SSC IT.

Ceilalti participanti din cadrul panelului au fost: Daniel Idzkowski – director asociat la CIMA, Liviu Lazarescu – Director IT Delivery pentru WIPO Technology, Marius Scuta – Director National al JLL si Mihaela Apostoleanu – Senior Director la Oracle.

Tema discutiei a fost in jurul viitorului tehnologiei, evolutia tool-urilor si a aplicatiilor, serviciile de Cloud, Big Data si automatizare robotica. Toate aceste tehnologii sunt viitorul industriei de outsourcing si sunt principalele motive pentru dezvoltarea de noi oportunitati pe piata locurilor de munca din Romania.

De exemplu, mutarea activitatilor in Cloud a devenit o tendinta adoptata de majoritatea companiilor. Provocarile sunt acum mai mult in zona umana decat in ceea ce priveste tehnologia care este deja cunoscuta de o mare parte din utilizatorii implicati. Acesta este unul dintre motivele pentru care trebuie sa investim cat mai mult in educatie, in dezvoltarea abilitatilor angajatilor nostri si actualizarea constanta a locurilor de munca disponibile.

In concluzie, cu totii stim ca aceste schimbari sunt obligatorii si este necesar sa ne pregatim din timp, chiar daca nu vom resimti imediat presiunea noilor tendinte tehnologice.

SG EBS a fost prezenta la cea de-a treia editie a Romanian Outsourcing Summit

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

01
JAN

 

Societe Generale Global Solution Centre își pune amprenta la evenimentele corporate de top

01
JAN

 

Un an plin de evenimente : SG GSC prezent la principalele târguri de job-uri din online și offline

01
JAN

 

Călătoria diviziei noastre de IT: o recapitulare a celor mai notabile evenimente de IT ale anului